top of page

Technische Universiteit Eindhoven 1990 – 1994

Rijkshogeschool Groningen 1986 – 1990

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
285647211_7954159624594950_3020472413268403063_n.jpg

ONDERSTEUNEND EN STUREND

Door als bedrijf niet groot te willen groeien kan elk project een hoogtepunt zijn. Door zichzelf bewust te zijn van alle aspecten van het bouwen, behoudt ze haar overzicht. De mensen waarmee en waarvoor ze werkt treffen een ervaren, nuchtere vrouw, die - daar waar nodig- haar twijfel durft te laten spreken. Haar heldere, praktische kijk op creëren prikkelt. Door op het juiste moment haar werkzaamheden te combineren met externe expertise organiseert ze ondersteunend en sturend het complete project.

 

Karla: ‘Ieder ontwerp moet een hoogtepunt op zich zijn!‘
 


HAAR KRACHT LIGT IN HET KLOPPENDE VERHAAL


Anders dan doorsnee begint Karla bij opdracht niet direct te tekenen. Ze schrijft graag en veel, verbeeldt haar idee op een beschrijvende manier, waarin ze alle eisen van de opdrachtgever heeft gewogen. Ze streeft, in elke fase van het ontwerp, dus ook in de schetsfase naar de kloppende perfectie.
 

Karla: 'Pas dan voelt het goed'!

 


BALANS

Iedere architect voelt de druk te presteren. Karla combineert haar werkzaamheden als ´architect aan huis´ met haar taak als echtgenote en als moeder. Zij heeft de juiste balans gevonden tussen werk, vrije tijd en haar gezin. Het creatieve proces is niet altijd op bestelling te beïnvloeden. Door de tijd te nemen haar inspiratie-accu op te laden, blijft de bron stromen.

Karla: `Ik ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!´

handtekening-02.jpg
bottom of page