Smit Kwekerijen Sappemeer

Gekleurd glas voor kweker van groene planten.

Op de locatie Siepweg 4 te Sappemeer heeft een grote interne verbouwing plaatsgevonden. In de kas zijn nieuwe kantoren, een nieuwe kantine en nieuwe sanitaire voorzieningen (toiletten, kleedruimten en douches) gerealiseerd. Voor de bestaande kas is een nieuw kantoor gekomen met daarin de receptie van het bedrijf, kantoorruimten en vergaderruimten. Voor dit project maakte ik het architectonische-, bouwkundige- en interieurontwerp. Daarnaast deed ik ook de directievoering. Filmpje van het de bouw >>

aansluiting op de kas
kantoor
glazen gevel
entree
toonzaal/ontvangstruimte
receptie
wachtruimte
display
trap naar kantoren
balustrade detail
trede detail
trapleuning detail
uitzicht op de kassen
van verdieping zicht in de kas
personeelsbalie
pantry
personeelskantine
keuken kantine
lockers personeel
kleedruimte
kleedruimte
verhoogde kas
voorgevel kantoor
voorgevel kantoor

© 2016 by architect: KARLA UBELS bna